Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Nyfiken på Direktivenheten? Läs mer här!

Direktivenheten indexerar endast kvalitetssäkrade webbplatser i sin alldeles egna sökmotor.

För att din sajt ska kunna publicerar hos Direktivenheten krävs det att deras experter genomgår en granskning av din webbplats för att på så sätt säkra att din sajt får synas under Direktivenheten. Endast seriösa och aktiva webbplatser kommer att publiceras hos Direktivenheten.

Direktivenheten finns till för svensktalande personer som snabbt och enkelt vill finna den information man söker efter online och på så sätt kommer man alltid veta att informationen är aktuell och att det alltid finns en källa till den information som publiceras på webbplatsen Direktivenheten.se.

Besök gärna Direktivenhetens webbplats och finn den information som du söker efter.

Besök Direktivenheten.se här