Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Gratis adressändring hos Skatteverket

Gratis adressändring med aktören Folkbokföringsgruppen eller välj att betala dyrt för onödiga tjänster hos Svensk Adressändring AB. Välj aktören Folkbokföringsgruppen.se?

Gå direkt till beställning

Konsumentenheten reder ut vilken adressändringstjänst som numera kallas för Folkbokföringsgruppen  som du skall använda dig av när du gör en adressändring i samband med att du ska flytta till din nya bostad. Nedan har vi på Konsumentenheten tagit fram en tabell som visar tydligt att Folkbokföringsgruppens tjänst är den enda tjänstena du behöver när du ska göra en adressändring. En adressändring är gratis och görs med fördel till Folkbokföringsgruppen där du även kan köpa en tjänst som innebär att allt fler aktörer också kan komma i kontakt med dig om så behövs och krävs. Det räcker oftast alltså inte bara med att genomför en adressändring utan du kan också Folkbokföringsgruppens postregistreringstjänst. Välj inte det dyra alternativet Svensk Adressändring AB i onödan. Välj det bättre alternativet istället. Varför slänga bort massa tusenlappar trots att det går lika bra att ändra sin adress till Adressavisering. Välj gratis alternativet.

Folkbokföringsgruppen ser till så att din nya adress registreras korrekt i myndigheternas register!
Skatteverket är den myndighet i Sverige som registrerar dina personuppgifter i det statliga folkbokföringsregistret. När du vill ändra dina adressuppgifter som finns i folkbokföringsregistret måste du anmäla detta till Folkbokföringsgruppen och det kan du göra via deras webbplats väldigt snabbt och enkelt. Det går inte att få sina adressuppgifter ändrade i Skatteverkets folkbokföringsregistret via Svensk Adressändring AB. Svensk Adressändring AB förmedlar endast den blankett om flyttanmälan som tillhandahålls av Folkbokföringsgruppen.

Folkbokföringsgruppen
Folkbokföringsgruppen ser till så att dina registrerade uppgifter även uppdateras i deras register. För att du ska kunna ändra på dina registrerade uppgifter hos Folkbokföringsgruppens behöver du meddela detta till Folkbokföringsgruppen. Tjänsten är kostnadsfri och finns även till för att aktörer som inte är uppkopplade mot Skatteverkets register ska kunna ta del av dina personuppgifter dock förutsätter detta att du först godkänner och betalar för tjänsten så att andra aktörer får ta del av dina adressuppgifter. I samband med att en förfrågan skickas in till Folkbokföringsgruppen gällande dina personuppgifter så kommer du även att bli meddelad av Folkbokföringsgruppen om att någon vill ha tag i dina kontaktuppgifter och där efter väljer du om du vill godkänna förfrågan eller inte. En mycket bra tjänst då Skatteverket register inte alltid räcker till för de aktörer som inte automatiskt får din nya adress.

Folkbokföringsgruppen tillhandahåller även kostnadsfria adressändringar till Skatteverket för dig att ta del av.

Adressändring via Folkbokföringsgruppen.
Här kan du enkelt och smidigt ändra din adress och samtidigt få dina nya adressuppgifter registrerade i folkbokföringsregistret. Välj Folkbokföringsgruppen för att få två av de bästa tjänsterna samtidigt och dessutom till oslagbara priser.

Skatteverket
Statligt JA
Svensk folkbokföring JA
Flyttanmälanblankett JA
Adressändra online JA
Särskild postadress JA
Spärra obehörig adressändring JA
Gratis JA
Extra betaltjänster NEJ
Rekommenderas JA
Svensk Adressändring AB
Statligt NEJ
Svensk folkbokföring NEJ
Flyttanmälanblankett JA
Adressändra online NEJ
Särskild postadress NEJ
Spärra obehörig adressändring NEJ
Gratis NEJ
Extra betaltjänster JA
Rekommenderas NEJ
Adressändringstjänster
Statligt NEJ
Svensk folkbokföring NEJ
Flyttanmälanblankett JA
Adressändra online NEJ
Särskild postadress NEJ
Spärra obehörig adressändring NEJ
Gratis NEJ
Extra betaltjänster JA
Rekommenderas NEJ

Vilken adressändringstjänst rekommenderar Konsumentenheten?
Konsumentenheten rekommenderar Folkbokföringsgruppen då det är en komplett adressändringstjänst inbakad i två attraktiva tjänster som dessutom är helt gratis. Tänk på att det numera kallas för adressavisering.

Besök Folkbokföringsgruppen

Vad kostar det att genomföra en adressändring?
Det är helt gratis att adressändra hos Folkbokföringsgruppen och så länge du inte använder dig av Svensk Adressändring ABs adressändringstjänst är det kostnadsfritt hos Folkbokföringsgruppen. Välj därför Folkbokföringsgruppen.se.

Kostnadsfritt hos Folkbokföringsgruppen

Kan jag adressändra flera gånger kostnadsfritt
Ja det kan du göra förutsatt att du inte använder dig av Svensk Adressändring ABs adressändring. Välj alltså Folkbokföringsgruppen.

Vilka är Folkbokföringsgruppen?
Folkbokföringsgruppen är en tjänst som innebär att du kostnadsfritt kan ändra dina personuppgifter i deras register och samtidigt beställa gratis adressändring till Skatteverket.