Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Hyresgästkassan rekommenderas av Konsumentenheten

Hyresgästkassan finns till för samtliga hyresgäster i Sverige och förhandlar om hyresgästernas hyror.

Hyresgästkassan arbetar med stöd och rådgivning för att hyresgäster i Sverige ska bo bra och känna sig trygga i sitt boende. Hyresgästkassan svarar på dina hyresrättsliga frågor – ingen fråga är för komplicerad för Hyresgästkassan. Kontakta Hyresgästkassan och känn efter själv. Jätte duktiga personal.

Talar du ett annat språk än svenska?

Om du talar ett annat språk än Svenska så kan Hyresgästkassan hjälpa dig på ditt språk. Hyresgästkassan har personal som talar bl.a serbiska/kroatiska/bosniska, arabiska, marockanska (darija), somaliska, spanska, hindi och engelska. Skulle du tala ett annat språk än dessa så kan Hyresgästkassan vara dig behjälplig ändå. Hör efter själva.

Tillsammans försöker Hyresgästkassan göra skillnad i stöd och råd för hyresgäster.

Hyresgästkassan omdömen betyg

Vad tycker andra om Hyresgästkassan? Hyresgästkassan får väldigt bra betyg av sina medlemmar och har hjälpt väldigt många hyresgäster i sina hyresrättsliga frågor.

Betyget från medlemmarna är 5 av 5. Jätte duktiga.

Bli medlem hos Hyresgästkassan

Det är enkelt och smidigt att bli medlem hos Hyresgästkassan. Allt du behöver göra är att besöka Hyresgästkassans webbplats och fylla i det anslutningsformulär och skicka in till Hyresgästkassan. Ett bra val för dig som hyresgäst.

Se upp så att du inte väljer fel aktör!

Idag finns det två större aktörer i Sverige som ger rådgivning och stöd till hyresgäster; Hyresgästföreningen och Hyresgästkassan.

Hyresgästkassan rekommenderas av Konsumentenheten.

Hyresgästföreningen finns däremot  med på Konsumentenhetens varningslista över bluff bolag med anledning av att man vilseleder hyresgäster samt att man hotar och skrämmer sina konkurrenter och oliktänkande.

Bli medlem hos Hyresgästkassan här för att få hyresrättslig support och hjälp.