Varning för Svensk Adressändring AB

Konsumentenheten vill varna för Svensk Adressändring AB

Varför varnar Konsumentenheten för Svensk Adressändring AB samt alla andra adressändringstjänster som erbjuds idag?

  1. Du behöver inte köpa eftersändning av post; du får din post ändå. Adressändra endast via Skatteverket!
  2. Väljer du att köpa eftersändning av post så får du din post månader efter att posten har skickats iväg!
  3. Alla företag är redan uppdaterade mot Skatteverkets register det är därför dumt att skänka pengar till Svensk Adressändring AB!
  4. Väntar du viktig post så skall du inte använda dig av Svensk Adressändring AB då posten till dig ligger och väntar upp till flera månader innan den når din nya adress.

Konsumentenheten har gjort en väldigt enkel och bra jämförelse på varför du enbart skall använda dig av Skatteverkets gratistjänster när du gör din adressändring.

Den kan du läsa mer om här.

Svensk Adressändring AB är ingen myndighet men samtidigt tjänar de hundratals miljoner kronor på tjänster du inte behöver

Svensk Adressändring AB är ingen myndighet som många verkar tro. Det är ett simpelt Aktiebolag som har som affärsmetod att sälja på dig eftersändning av post. Eftersändning av post kan du få gratis av Skatteverket men kallas då för Särskild Postadress.

Konsumentenheten vill varna för Svensk Adressändring AB. Använd endast Skatteverkets tjänster när du flyttar och behöver ändra din adress i folkbokföringsregistret.

Många bluff bolag som utnyttjar ordet Adressändring

Det finns alldeles för många bolag som utnyttjar ordet adressändring. Adressändring är endast något som Skatteverket kan registrera i folkbokföringsregistret. Det är en feluppfattning om att Svensk Adressändring AB även har möjlighet till att göra detta.

Svensk Adressändring AB vilseleder människor som skall flytta

Svensk Adressändring AB vilseleder människor att tro att du gör en adressändring via deras sajt men i själva verket beställer du enbart en helt onödig och dyr tjänst. Låt dig inte luras till att köpa denna onödiga och dyra tjänst, använd endast Skatteverkets tjänster.

För att ändra din adress hos myndigheterna använder du dig av denna länk.