Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Varning för Svensk Adressändring AB

Konsumentenheten vill varna för Svensk Adressändring AB

Ska du genomföra en adressändring så är det en adressavisering du gör till Skatteverket och det gör du genom att klicka dig vidare till Adressaviserings webbplats. Tjänsterna där är helt kostnadsfria.

Vi vill härmed i nedan text informera dig om varningen vi har utfärdat mot Svensk Adressändring AB

Varför varnar Konsumentenheten för Svensk Adressändring AB samt alla andra dyra adressändringstjänster som erbjuds idag?

  1. Du behöver inte köpa eftersändning av post; du får din post ändå. Adressändra som numera kallas för att Adressavisera endast via Skatteverket eller den kompletta adressändringstjänsten Adressavisering.se!
  2. Väljer du att köpa eftersändning av post så får du din post månader efter att posten har skickats iväg. Inte så kul där man endast ville genomföra en simpel adressändring/adressavisering!
  3. Alla företag är redan uppdaterade mot Skatteverkets register det är därför dumt att skänka pengar till Svensk Adressändring AB! För de bolag som inte är uppkopplade mot Skatteverkets register så använder de sig av Adressaviserings tjänster.
  4. Väntar du viktig post så skall du inte använda dig av Svensk Adressändring AB då posten till dig ligger och väntar upp till flera månader innan den når din nya adress.

Konsumentenheten har gjort en väldigt enkel och bra jämförelse på varför du enbart skall använda dig av Skatteverkets eller Adressavisering.se´s  gratistjänster när du gör din adressändring/adressavisering.

Den kan du läsa mer om här.

Svensk Adressändring AB är ingen myndighet men samtidigt tjänar de hundratals miljoner kronor på tjänster du inte behöver

Svensk Adressändring AB är ingen myndighet som många verkar tro. Det är ett simpelt Aktiebolag som har som affärsmetod att sälja på dig en adressändring som finns kostnadsfritt hos Adressavisering.se. Eftersändning av post kan du få gratis av Skatteverket men kallas då för Särskild Postadress. Du kan alltså få gratis eftersändning av post via Skatteverket

Konsumentenheten vill varna för Svensk Adressändring AB. Använd endast Skatteverkets eller Adressaviserings tjänster när du flyttar och behöver ändra din adress i folkbokföringsregistret.

Många bluff bolag som utnyttjar ordet Adressändring – Kallas numera för adressavisering

Det finns alldeles för många bolag som utnyttjar ordet adressändring. Adressändring är endast något som Skatteverket kan registrera i folkbokföringsregistret och kallas då för adressavisering. Det är en feluppfattning om att Svensk Adressändring AB även har möjlighet att göra detta.

Svensk Adressändring AB vilseleder människor som skall flytta

Svensk Adressändring AB vilseleder människor att tro att du gör en adressavisering via deras sajt men i själva verket beställer du enbart en helt onödig och dyr tjänst. Låt dig inte luras till att köpa denna onödiga och dyra tjänst, använd endast Skatteverkets eller Adressaviserings tjänster.

För att ändra din adress hos myndigheterna använder du dig av denna länk.