Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Stamspolning begär offert bostadsrättsföreningar (brf), villaägare, husägare, fastighetsägare, förvaltningsbolag, och också privatpersoner

Nu finns en ny tjänst för bl.a bostadsrättsföreningar, villaägare, fastighetsägare men även för privatpersoner som vill begära in en offert för stamspolning.

Tjänsten kallas helt enkelt för SPOLGUBBEN.SE – Enkelt namn att komma ihåg och en enkel, snabb tjänst för dig som behöver en offert för stamspolning.

Stamspolningstjänsten har tagits fram då det finns ett stort antal bostadsrättsföreningar, villaägare, fastighetsägare samt även andra som googlar runt och hamnar på tusentals olika sajter enbart för att begära in en offert. Hos stamspolning.online kan du snabbt och enkelt välja den stad där stamspolningen ska utföras så kommer du att erhålla en offert inom kort.

Stamspolning.online samarbetar med flera företag som utför stamspolning och kan därför erbjuda bostadsrättsföreningar (BRF), villaägare, husägare, fastighetsägare, förvaltningsbolag snabba offerter.

För att begära en offert redan idag: Klicka här för att begära en offert för tjänsten stamspolning i din stad

Brf Stamspolning