Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Dick Malmlund AB – Skapar ett påhittat hot för att tjäna miljontals kronor

Historian om Dick Malmlund AB som vilseleder med märkliga affärsmetoder

Dick Malmlund AB är ett bolag som säljer påstådda säkerhetstjänster. Vad de flesta inte känner till är att kunderna till Dick Malmlund AB härstammar från bluffbolaget Varningsinfo.

Dick Malmlund AB omsätter ca 6 miljoner kronor varje år

Varje år så omsätter Dick Malmlund AB ca 6 miljoner kronor. Pengar som egentligen inte skulle ha betalats in till Dick Malmlund AB.

Vilseleder kunder via Varningsinfo 

Dick Malmlund AB har som affärsmetod att smutskasta massvis med oskyldiga bolag via sajten Varningsinfo.se för att sedan hänvisa missnöjda kunder till bolaget Dick Malmlund AB och på så sätt lockar man till sig företagskunder som betalar dyrt för Dick Malmlund ABs onödiga tjänster. Något verkligt hot finns inte och har aldrig funnit från de bolag som Varningsinfo på uppdrag av Dick Malmlund AB smutskastar på sajten Varningsinfo.se

Varningsinfo skapar ett påhittat hot 

För att Dick Malmlund AB ska kunna tjäna pengar så har man kommit på den geniala idén att skriva massvis med bloggartiklar på sin sajt Varningsinfo.se om olika bolag i Sverige. Man har då valt att fokusera på att skriva så mycket lögner som möjligt om olika bolag för förhoppningsvis kunna skrämma upp det bolagets kunder och sedan så hänvisar man de uppskrämda kunderna till bolaget Dick Malmlund AB som då påstår sig vara någon sorts expert på att lösa alla uppkomna problem.

Många har gått på de oärliga metoder som Dick Malmlund AB och Varningsinfo sysslar med.

Dick Malmlund AB kopplingar till miljonbolag

Dick Malmlund AB har kopplingar till det varningslistade bolaget Digitaliseringsinitiativet och Varningsinfo

Tillsammans omsätter dessa bolag tjugotals miljoner kronor varje år.

Se upp för Dick Malmlund AB. Vi vill inte att fler drabbas av Dick Malmlund AB och deras märkliga affärsmetoder.

Klagomål mot Dick Malmlund AB och Varningsinfo

Många företagare och privatpersoner har inkommit med klagomål mot Dick Malmlund AB och Varningsinfo. Det finns fall där privatpersoner har gått in med hela sitt sparkapital för att sedan känna sig överkörda och maktlösa när Varningsinfo och Dick Malmlund AB har påbörjat sin smutskastningskampanj. Dessa privatpersoner och företagare har förlorat allt de äger p.g.a Dick Malmlund AB och Varningsinfo.

Konsumentenheten vill varna för Dick Malmlund AB och Varningsinfo i Sverige AB

Undvik dessa bolag och påstår de att andra bolag är en bluff eller att dessa bolag försöker vilseleda dig, börja med att göra en egen undersökning så visar det sig allt oftare att det är Dick Malmlund AB och Varningsinfo i Sverige AB som far med osanning.

Se upp för Dick Malmlund AB och Varningsinfo i Sverige AB!