Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

188 anställda får dela på 210 000 000 SEK varje år!

210 000 000 svenska kronor!.

Det är så många nollar att man nästan har svårt att få ett begrepp om hur mycket pengar det är.

Varje år får 188 anställda hos Konsumentverket dela på 210 000 000 kronor. Det är oerhört mycket pengar, pengar som vi skattebetalare har jobbat hårt för. Pengarna delas ut till en organisation som för varje år som går kräver ännu mer pengar.

För varje år som gått så har de anställda hos Konsumentverket fått dela på mer pengar.

Exempel: år 2017 fick man dela på 190 000 000 kronor.

För år 2018 var summan uppe i ofantliga 210 000 000 kronor.

Rapporten för år 2019 har inte släppts ännu men tittar man tillbaka i tiden kan man se ett mönster så vi gissar på att för år 2019 får de anställda dela på 240 000 000 kronor,

Genomsnittlig kostnad per anställd hos Konsumentverket?

Den genomsnittliga kostnaden för varje anställd hos Konsumentverket är ca 1 200 000 kronor och då har vi inte räknat in de förmåner som erhölls av de anställda hos Konsumentverket så som resor osv.

Konsumentverket lever lyx på skattebetalarnas bekostnad

För den genomsnittliga svensken är det nästintill omöjligt att komma upp i en så hög lön som den genomsnittligt anställda hos Konsumentverket har. Svensken jobbar och sliter varje dag och får titta på när Konsumentverkets anställda lever lyx med ens egna pengar.

Lyxresor

Det har avslöjats att Konsumentverket har anordnat lyxresor för sina anställda med våra pengar!

Vad gör då Konsumentverket för alla pengar de erhåller från oss skattebetalare

Det är en rätt bra fråga? Konsumentverket gör ingenting för konsumenter, den saken har är klarlagd. Konsumentverket försörjer sig på att bråka med företagare och tigga mer pengar från oss skattebetalare för att sedan betala ut lyxlöner till sina anställda. Det är ganska enkel summering om vad Konsumentverket gör.

Konsumentverket gör inte så mycket mer än att bråka med många oskyldiga företagare och tigga pengar från oss skattebetalare.

Konsumentverket hjälper inte dig som konsument

Känner du att du som konsument kanske har blivit lurad av ett företag är det värt att veta att Konsumentverket inte på något sätt kommer att hjälpa dig personligen. Vad Konsumentverket gör är att man istället bråkar med företaget i fråga för egna intressen och bryr sig faktiskt inte om dig som konsument.

Konsumentverket finns med på Konsumentenhetens varningslista

Konsumentverket är numera placerad på Konsumentenhetens varningslista