Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Seriösa Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB är ett seriöst bolag som erbjuder sina tjänster till gravrättsinnehavare!

Konsumentenheten har uppmärksammat lögner om aktiebolaget Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel och Omvårdnad i Sverige AB är ett bolag med säte i Stockholm och säljer tjänster till gravrättsinnehavare. Sådana tjänster är bl.a gravskötsel samt tvätt av gravsten och är väldigt populära tjänster.

Här nedan följer viktig information om Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB

Kunder som har varit i kontakt med Gravskötsel och Omvårdnad i Sverige AB har i de allra flesta fall varit oerhört nöjda med de tjänster som levererats till gravrättsinnehavaren.

Konsumentenheten har enligt de regler vi efterföljare inte hittat ett enda fel att anmärka på hos Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och den ”låtsas kritik” som bolaget erhållit verkar inte på något sätt stämma överhuvud taget.

Gravskötsel och Omvårdnad i Sverige AB är ett bolag som agerar helt enligt lagstiftningen.

Obefogad kritik från andra organisationer

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB har under det senaste året fått mottaga obefogad och lögnaktig kritik från organisationer som ljuger med anledning av att själva kunna sälja sina tjänster. Tjänster som säljs dyrt.

Många falska organisationer rider på Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB och hoppas på att få tjäna pengar på det elände man vill skapa

Ett oerhört bra exempel på vilka organisationer som agerar på detta sätt är bluffbolaget Förenade Bolag. Ett bluffbolag som vi har rapporterat om tidigare. Detta bolag har i tiotals år har tjänat pengar på att smutskasta seriösa verksamheter.

Tidigare artikel hittar ni HÄR.

Omdömen om Gravskötsel och Omvårdnad i Sverige AB

Konsumentenheten har varit i kontakt med ett stort antal kunder till Gravskötsel och Omvårdnad i Sverige AB. Kunderna har varit väldigt nöjda med det bemötande som Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB har bemött sina kunder med.

Det gemensamma omdöme som lämnas av kunder till Gravskötsel & Omvårdnad i Sverige AB är följande:

Vänliga grabbar som erbjuder en bra tjänst som levereras enligt överenskommelse.

Är Gravskötsel & omvårdnad i Sverige en bluff?

Svaret är kristallklart: NEJ

Hur kommer det sig att bolaget kallas för bluff?

Det är endast konkurrenterna som tycker att Gravskötsel & omvårdnad är en bluff i ett försök att försöka få kunderna att välja bort Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Sara Malm från Expressen påstår att bolaget är skickar bluffakturor?

Mycket riktigt i den artikel påstår Sara Malm att Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB skickar bluffakturor. Bluffakturor är förenat med fängelsestraff och Sara Malm vilseleder sina läser i ett försök att smutskasta Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB. Bolaget skickar endast ut erbjudanden till Gravrättsinnehavare ej några fakturor.

Vem är Sara Malm?

Det går att läsa mer om Sara Malm i nedan länk. Klicka på den och läs

Läs mer här