Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Hyresgästföreningen omdöme & omdömen Läs mer!

Hyresgästföreningen omdömen läs mer här nedan och lämna egna omdöme och betyg i dina kontakter med Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen för botten betyg av de personer som på ett eller annat sätt har kommit i kontakt med Hyresgästföreningen, många väljer nu att istället gå över till Hyresgästkassan som är ett nytt och fräscht alternativ för dig som hyresgäst.

Testa Hyresgästkassan, varför ska du vara fast i en organisation som funnits i 100 år (Hyresgästföreningen) Ingenting har ju blivit bättre med Hyresgästföreningen.

Du är inte ensam om att vara missnöjd med Hyresgästföreningen. Läser man de kommentarer som finns här nedan ser man att det finn väldigt många som är missnöjda med Hyresgästföreningen och istället gått över till Hyresgästkassan.

Bli medlem hos Hyresgästkassan här för att få hyresrättslig support och hjälp.