Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Jämförelse Hyresgästkassan och Hyresgästföreningen efter mycket klagomål

Här jämför vi Hyresgästkassan med Hyresgästföreningen efter väldigt mycket klagomål mot Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen och Hyresgästkassan är två olika organisationer som ska hjälpa Hyresgäster dock är det väldigt många som övergår till Hyresgästkassan eftersom att Hyresgästföreningen inte längre gör det man från början sagt att man ska göra.

Välj bort Hyresgästföreningen

Många hyresgäster har klagat på Hyresgästföreningen och deras girighet efter pengar. Många hyresgäster känner sig lurade av Hyresgästföreningen och har därför valt att övergå till Hyresgästkassan. Hyresgästföreningen är en organisation som tjänar miljarder kronor på att ”skydda” hyresgäster men detta är något man inte längre prioriterar. Prioriteringen verkar vara att man hellre vill tjäna så mycket pengar som möjligt på hyresgäster.

Många invandrare förstår inte vad Hyresgästföreningen gör och då Hyresgästföreningen ligger på och mer eller mindre tvingar invandrare till att gå med deras föreningen så känner invandrare att detta är något man måste betala men väldigt sällan utnyttjar de den hjälp man kan tänkas få.

Välj Hyresgästkassan, det är Konsumentenhetens råd

Hyresgästkassan är ett bättre alternativ helt enkelt. Hyresgästföreningen har funnits i 100 år och fortfarande lyckas men inte bättre än så.

Hyresgästkassan är bäst enligt många

Enligt många så uttrycker man sig på så sätt att Hyresgästkassan är bäst. Så välj Hyresgästkassan istället.

Bli medlem hos Hyresgästkassan här för att få hyresrättslig support och hjälp.