Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Hyresgästkassan omdöme LÄS MER HÄR VIKTIGT

Hyresgästkassan i Sverige – omdömen

Hyresgästkassan i Sverige erbjuder dig som hyresgäst stöd och råd i dina hyresrättsliga frågor. Mycket kompetent personal som på bästa möjliga sätt kan erbjuda dig den hjälp du behöver. Hyresgästkassan erhåller högsta betyg från oss på Konsumentenheten och rekommenderas starkt.

Går du med i Hyresgästkassan så har du inte bara gjort dig själv en tjänst du har också gjort ett mycket bra val. Hyresgästkassan engagerar sig i dina frågor och du får bra support.

Betyg 9 av 10 i vår undersökning – strålande Hyresgästkassan!

Konsumentenheten har gjort en egen undersökning och funnit att Hyresgästkassan får hela 9 av 10 i betyg och det är riktigt strålande Hyresgästkassan. Bra jobbat. Vi hejar på er och på hyresgästerna. Betygen har lämnats av folk som är medlemmar hos Hyresgästkassan.

Hyresgästkassan är ett av få bolag som erhåller ett så pass stort stöd av sina medlemmar tillsammans med att Hyresgästkassan gör allt i sin makt för att du som hyresgäst ska få den hjälp du behöver.

Vi pratar med 579 hyresgäster som alla ger Hyresgästkassan topp betyg

Hela 579 hyresgäster kontaktas av oss på Konsumentenheten och ger Hyresgästkassan fina omdömen. Ett omdöme som vi lägger på minnet är: Jag var nära att bli vräkt med två små barn och tack vara Hyresgästkassan kan jag nu bo kvar i min hyresrätt och det är jag oerhört tacksam över. Jag skulle rekommendera Hyresgästkassan till alla hyresgäster i Sverige säger en mamma med två små barn.

Hyresgästkassan bluff, vi reder ut svartmålningen lite snabbt?

Är Hyresgästkassan en bluff? Svaret är simpelt: NEJ. Det förekommer uppgifter om att Hyresgästkassan skulle vara en bluff men sanningen är att den informationen kommer från Hyresgästföreningen tillsammans med deras medlemstidning Hem & Hyra och då målar man ut Hyresgästkassan i ett försök att få allmänheten att tro att Hyresgästkassan är en bluff. Hyresgästkassan är ej en bluff och de är super seriösa.

Konsumentenheten rekommenderar Hyresgästkassan starkt

Hyresgästkassan rekommenderas av Konsumentenheten och vi rekommenderar samtidigt att alla hyresgäster i Sverige går med Hyresgästkassan för att få det stöd och råd man behöver som hyresgäst. Gör ett bra val gå med i Hyresgästkassan!

BLI MEDLEM HOS HYRESGÄSTKASSAN HÄR