Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Se upp för Gravvårdsfirman Eugen IHS AB! Lurar skjortan av dig!

Varning till allmänheten, se upp för Gravvårdsfirman Eugen IHS AB! 

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB är placerade på vår varningslista.

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB, skojarfirman från Stockholm som lurar skjortan av dig när du är i den mest utsatta situation någonsin nämligen när någon närstående har avlidit så är Gravvårdsfirman Eugen IHS AB där och försöker lura i dig dyra tjänster som är endast kostar några hundralappar hos andra aktörer.

Välj bort Gravvårdsfirman Eugen IHS AB och acceptera inte att bli lurad på pengar av detta bolag som finns beläggen strax inte begravningsplatsen Skogskyrkogården i Stockholm i sina egna lokaler.

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB har satt i system i flera år där man manipulerar sina kunder att närliggande konkurrenter är en bluff och på så sätt försöker man sälja in sina flera hundra procent dyrare tjänster. Ett mycket sofistikerat sätt att manipulera människor.

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB omsätter 4 miljoner på sitt upplägg.

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB har varit verksamma i flera år och har på så sätt lyckats manipulera människor i sorg och övat in sin taktik där man systematiskt manipulerar och härskar på kyrkogårdarna i Stockholm för att på så sätt tjäna så mycket pengar som möjligt. Hela 4 miljoner kronor har man lyckats omsätta på sitt mycket ohederliga sätt att arbeta på och det vill vi på Konsumentenheten nu varna allmänheten för! Se alltså upp för Gravvårdsfirman Eugen IHS AB som finns beläggen strax intill Skogskyrkogården mot Skarpnäck.

Konsumentenheten har blivit kontaktade av 27 olika kunder till Gravvårdsfirman Eugen IHS AB

Samtliga av dessa 27 kunder ger Gravvårdsfirman Eugen IHS AB bottenbetyg. Omdömen om Gravvårdsfirman Eugen IHS AB är bl.a:

Usla tjänster till dyra priser

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB var mer intresserad av att snacka skit om konkurrenter än faktiskt hjälpa mig med gravstenen

Jag fick betala 2000 kronor för något som kostar 400 kronor hos andra aktörer

Blev blåst på gravstenen! Mår riktigt illa av det.

Betalade ett överpris det vet jag men jag kunde inte tänka klart när mamma precis hade gått bort och Gravvårdsfirman Eugen IHS AB förklarade för mig att alla andra var en bluff och det gick jag på.

Kinagrejer som går sönder. Kinesisk gravsten som gick sönder. Herregud.

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB omdöme / omdömen / betyg / recensioner