Håkan Frisell polisanmäls rapporterar Tillsynsenheten

Mannen bakom Foodmonitor.se polisanmäls

Håkan Frisell som är en journalist är misstänkt för att ha trakasserat och hotat människor på nätet i flera års tid och då bl.a använt sig av sin blogg Foodmonitor.se för att uttrycka sitt hat mot enskilda individer. Man bör då ha i åtanke att Foodmonitor är en blogg som rapporterar om bl.a grisar och inte om enskilda individer. Varför Håkan Frisell misstänkts ha börjat rapportera så oerhört hatiskt om enskilda individer är något utredningen får visa.

Tillsynsenheten som var först med att rapportera om den polisanmälan mot Håkan Frisell avslöjar samtidigt att Polisen rekommenderat att Håkan Frisell polisanmäls samt att ett brottmålsadvokat riktar en skarp varning till samhället om individer som hatar och hotar på nätet.

Konsumentenheten har även själva rapporterat om Håkan Frisell och hans blogg Foodmonitor och det är med glädje som man nu ser att polis och åklagare öppnar upp för en utredning mot bloggare på nätet som hotar och trakasserar andra människor.