Skandalbloggen Foodmonitor med Håkan Frisell i spetsen

Skandalbloggen med Håkan Frisell i spetsen!

Förmodligen har ni aldrig hört talas om Foodmonitor men det kan vara värt att upplysa samtliga om hur denna blogg på ett mycket systematiskt sätt trakasserar och hotar och nästintill dagligen publicerar kränkande innehåll på sin blogg om personer med utländsk bakgrund. Det förekommer trakasserier som aldrig någonsin skådats tidigare. Konsumentenheten vill vara konsumenter för denna blogg och vi har tidigare rapporterat om Foodmonitor.se dock har vi på senare tid sett att Foodmonitor trappat upp och nu istället valt att begå ännu grövre kränkningar.

Foodmonitor som ägs och drivs av Håkan Frisell har satt i system att rapportera om specifika personer med invandrar bakgrund i princip flera år. Syftet verkar vara att förstöra och söndra och härska.

Foodmonitor som vanligtvis rapportera om djur har sedan flera år tillbaka valt att dra med sina personliga åsikter i sin rapportering och då verkar invandrar som driver företag vara högt på listan som man vill rapportera om.

Se upp för journalister som utnyttjar sitt yrke för att sprida hat

Det har blivit ett nytt fenomen där journalister sprider hat och hot på nätet och sedan utnyttjar sin roll som journalist som en täckmantel att man får agera på det sätt man gör, nämligen hota och ljuga i sina reportage. Det är inte på något sätt okej att ljuga och hota i sina reportage och vi på Konsumentenheten vill alltså varna allmänheten för journalister som agerar på ett mycket vilseledande sätt men inslag av hot och trakasserier.