Hatsajt-lista: Foodmonitor placeras på Tillsynsenhetens ej så smickrande lista

Foodmonitor som vi har rapporterat om tidigare har satt i system att förfölja och trakassera företagare som har invandrar bakgrund.

Med anledning av det hat som flödar fritt på sajten Foodmonitor.se så har Tillsynsenheten.se valt att publicera bloggen på sin hatsajt-lista. Den går att följa här.

– Vi har sett en hat som vi inte har sett tidigare hos Foodmonitor.se, det är allvarliga anklagelser och förföljelser som sker från den där bloggen Foodmontitor.se och bloggen verkar njuta av hat och trakasserier samt att förfölja människor på ett sätt som är vidrigt. Tyvärr når inte lagen enda fram ibland när man som mest behöver den och det är olyckligt att hatsajter som Foodmonitor.se får sprida sitt hat mot bland annat invandrare som driver olika verksamheter. Hatet kommer aldrig att få vinna i vårt fina svenska samhälle. Alla har en plats i Sverige. Vare sig man är svensk, invandrare eller företagare. Foodmonitor.se sprider hat på nätet via bland annat sin sajt Foodmonitor.se och Twitter. Vi ska titta på möjligheterna så att Twitter stänger av Foodmonitors konto.

Så säger Maria Svensson på Tillsynsenheten

Vi kontaktar den självutnämnde utgivaren Håkan Frisell hos Foodmonitor.

Vi erhåller dock inga svar av Håkan Frisell. Vi ser att det förekommer mycket klagomål mot Håkan Frisell och detta är bara en google slagning bort. Håkan Frisell som drivit bloggen Foodmonitor i 20 år har inte svarat på några av våra frågor om varför hans sajt Foodmonitor.se publicerar information om andra dagligen i flera år.