Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Stamspolning hur ofta?

Hur ofta behöver man en stamspolning?

Den frågan får vi rätt ofta. Vi kontaktar stamspolningsexperterna på Stamspolning.online för att ta reda på vad som gäller!

– Allt beror på givetvis på fastighetens ålder, skicket på rören samt hur ofta man har beställt en stamspolning tidigare. Men är det så att man varit duktig och regelbundet varit snäll mot sina rör och beställt en stamspolning så rekommenderar vi att man fortsätter med detta ungefär varje 4 år men som sagt det finns mycket som spelar in i  hur ofta man behöver beställa en stamspolning. Det går bra att höra av sig till oss så tittar vi på hur rören ser ut och hur ofta man enligt de föreskrifter vi har behöver beställa en stamspolning.

Här nedan följer en tabell på hur ofta man behöver en stamspolning

Gå till kostnadsfri offert för stamspolning

Typ av fastighetAntal år mellan stamspolning
Lägenhet4 år
Villa4 år
Radhus4 år
Större fastighetBoka inspektion