Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Postly. Omvandlar digitala brev till fysiska brev helt online.

Tröttsamt att själv hantera filer på datorn som sedan behöver skrivas ut och lämnas in till posten? Du är inte ensam! Postly hanterar nu dina utskick helt online.

Postly omvandlar nu dina digitala brev till riktiga fysiska brev helt online på deras webbplats. Allt du behöver är en mottagaradress samt behöver du ladda upp de handlingar du vill att Postly ska printa ut i fysisk form. Postly lämnar sedan in dina brev till posten som når mottagaren inom bara ett par dagar.

Med Postly sparar du inte bara tid men också pengar

I många fall behöver du köpa en skrivare eller ta dig till en plats som kan hjälpa till med att skriva ut dina handlingar mot en avgift i form av buss, bil osv för att printa ut dina brev. Detta kan bli en dyr historia idag. För att sedan köpa en kuvert och ett frimärke. Du kan hamna på kostnader upp mot flera hundra kronor enbart för att skicka ett endaste brev. Med Postly slipper du ödsla tid och pengar på att skicka ett fysiskt brev. Det är lika enkelt som att skicka ett mail hos Postly.

Skicka dina brev online istället som många andra redan gör. Klicka här.