Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Vi berättar allt du vill veta om Hyresgästkassan

Vi är många som är nyfikna på Hyresgästkassan – hur lyckas de i det dolda styra utvecklingen till det positiva för hyresgäster?

Receptet är enkelt, när man inte ger upp så styrs utvecklingen automatiskt till favör för Hyresgästkassan. Bolaget som kämpat för hyresgäster sedan år 2016 har gjort stora framsteg i sin verksamhetsutveckling och är numera det enda alternativet för hyresgäster idag kan vända sig till för riktigt hjälp.

Förväxla inte Hyresgästföreningen med Hyresgästkassan – det är inte rättvist då Hyresgästkassan arbetar så mycket hårdare

Hyresgästföreningen som försöker rida på Hyresgästkassans framgång har i över 100 år inte lyckats göra så mycket för hyresgäster mer än att plocka stora summor pengar från sina medlemmar och detta är något Hyresgästkassan inte på något sätt vill bli förknippade med.

Läs mer om det 100 åriga bedrägeriet.

Hur har det kommit sig att Hyresgästföreningen och Hyresgästkassan ständigt är i tjaffs med varandra?

Egentligen är det inte så konstigt att Hyresgästföreningen konstant attackerar Hyresgästkassan då Hyresgästföreningen som ”ägt” hyresgäster som de ofta vill kalla det inte tycker om konkurrens. Hyresgästföreningen har ju i över 100 år lyckats lura hyresgäster att snart kommer hjälpen så länge ni betalar.

Hyresgästföreningen har inte gjort någonting för hyresgäster på över 100 år.

En representant för Hyresgästkassan säger att det inte berör de ett dugg i det skitsnack som kommer från Hyresgästföreningen – vi gör ett bättre jobb än de och så enkelt är det. När man fokuserar mer på sin konkurrent mer än man bör göra så utvecklas det till ren idioti och det har Hyresgästföreningen gång på gång bevisat.

Gå med i Hyresgästkassan och fullfölj dina skyldigheter.

Som medlem i Hyresgästkassan får du vara med i en väldigt stark organisation som tar ditt boende på ytterst allvar. Hyresgästkassan arbetar för allas rätt till ett tryggt hem. Du får mycket trygghet för en lite kostnad.

Hyresgästkassan arbetar för hyresgäster och tar till vara på samtliga rättigheter. Hyresgästkassan tillhandahåller hyresjuridisk rådgivning och har experter på området hyreslagen. De hjälper hyresgäster hela vägen från problem med hyresvärd till domstol.

Hyresgästkassan har en stark bakgrund med ett långt liv i hyresrätter. Detta innebär att de snabbt och smidigt kan erbjuda deras medlemmar expertis i alla problematiska situationer som kan uppkomma för människor som bor i hyreslägenheter.

Du är med och påverkar ditt och andras boende. Alla ska ha rätt till ett tryggt boende. Många gånger måste man kämpa mot hyresvärdar och domstolar för att få rätt till ett tryggt liv.

Hyresgästkassan för dig som är hyresgäst och vill fullfölja dina skyldigheter.

Gå med i Hyresgästkassan

Tipsa oss på Konsumentenheten?

Har du upplevt något dåligt med Hyresgästföreningen? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Klicka här för att komma i kontakt med oss. Märk din kontakt med ”Hyresgästföreningen”