Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Supertjänsten Destinationskollen får topp omdömen och recensioner

Att kontrollera vilka inreseregler som gäller för det land man ska resa till är nu en självklarhet med Destinationskollen.se

Förr i tiden var det mun till mun metoden som gjorde att vi hade koll på vilka inreseregler som gällde för ett land vi skulle resa till – numera är det omöjligt att gå efter vad mamma, pappa eller en vän berättar för dig om vilka inreseregler som gäller eftersom att lagar och regler ändras i all hast. Ena dagen behöver vi ett PCR test för att besöka det land vi önskar för att nästa dag inte alls behöva ett PCR test för att få resa.

Vissa länder kräver att du behöver dokumentation innan avresa för att även de dagen efter dra åt och kräva ännu mer dokumentation. Och det är i princip omöjligt att själv ha koll på alla världens inreseregler som gäller per dagens datum.

Samtidigt är det alltid ditt ansvar att ha koll på vilka inreseregler som gäller för det land du ska resa till. Ingen annan bär detta ansvar åt dig.

Här nedan presenterar vi omdömen och recensioner som resenärer har lämnat om Destinationskollen.se

Scrolla ner och läs vad andra tycker om Destinationskollen och hur tjänsten har hjälp de.

Vill du själv beställa en destinationskoll så besök göra Destinationskollen.se

Omdöme från Anna om Destinationskollen.se

Stort tack till Destinationskollen.se, jag hade ingen som helst koll på att jag behövde fylla i timlånga hälsokontroller innan avresa. Hade jag inte fått denna information från Destinationskollen så hade jag aldrig hunnit besvara alla tusentals frågor hemma i Sverige på flygplatsen. Stort tack!

Omdöme från Paul om Destinationskollen.se

Perfekt, jag som reser mycket och behöver fokusera på mitt jobb har inte tid att kontrollera världens allt inreseregler. Jag klickar på fram till Destinationskollen och får snabbt den information jag behöver.

Omdöme från Houda om Destinationskollen.se

Jag ger Destinationskollen 5 av 5 stjärnor. Utan Destinationskollen så hade det varit mycket svårare att få fram den information jag och min familj behövde eftersom att landet vi skulle åka till aldrig svara på vilken dokumentation som behövdes för att tullpersonalen skulle släppa igenom oss.

Omdöme från Malin om Destinationskollen.se

Snabbt, enkelt och en uppskattad tjänst. Nu kan barnen resa tryggt med vetskapen om att vi har rätt information om det land de ska resa till.

Omdömen från Mousa om Destinationskollen.se

Super bra. Kan inte klaga. Du får det du behöver och det är uppskattat.