Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Liberty Silver lånar dina pengar utan lov – kunder förtvivlade när de köper guld

Liberty Silver får mycket dåliga omdömen och recensioner där du som konsument behöver vara vaksam på denna aktör om du har för avsikt att investera dina pengar i guld – Liberty Silver som anklagas av sina kunder för att ha som affärsmetod att sälja guldtackor de aldrig leverera utan istället så tar Liberty Silver pengarna som har betalats in för att användas som ett gratis lån för att kunna investera i privata angelägenheter för att på så sätt tjäna pengar

Liberty Silver lånar dina pengar utan lov för att inkassera på avkastningen

Upplägget kunderna vittnar om är genialt men samtidigt oerhört fult och förtvivlande. Konsumentenheten har erhållit sådan information som gör gällande att Liberty Silver inte är en aktör som spelar efter rättsliga regler och du som konsument bör därför välja en seriös aktör när du vill köpa eller sälja investeringsguld.

Bl.a har vi fått information om att en kund som är väldigt förtvivlad då han anser att de pengarna han betalade in till Liberty Silver på flera hundra tusen kronor, men aldrig erhöll något guld för, istället har använts som ett gratislån utan hans tillåtelse.

Vi har gått igenom konversationer mellan kunden och Liberty Silver och kan tydligt se märkliga diskussioner och formuleringar från Liberty Silver där man i flera omgångar skjuter upp på återbetalning.

Det går starka rykten om att Liberty Silver använder detta upplägg för att på så sätt erhålla gratislån där man kan investera andras pengar och behålla avkastningen till sig själv. En av anledningarna kan tyckas vara att banken har skyhöga lån som sällan är en vinstaffär i sig.

Kunden har trots uppmaning inte erhållit sina pengar från Liberty Silver och detta medför att en stark varning måste riktas mot Liberty Silver!