Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Turister tvingas visa könsorgan på Arlanda – Tomas Jönsson gränsbevakarna

Tomas Jönsson känd från gränsbevakarna tvingade man att visa penis för att han kom från Sydamerika

Ett stort antal turister har rapporterat i sociala medier om att tulltjänstemän på Arlanda har tvingat dem att klä av sig nakna och visa sina könsorgan utan misstanke om brott

Det är nog inte många som har missat att tulltjänstemän på Arlanda har lyckats skada Sveriges anseende så pass mycket att det redan hunnit rapporteras om att Tullverket har tjänstemän på Arlanda som utan misstanke om brott tvingar turister att klä av sig nakna och lyfta på penis och sära på skinkor för att blotta anus.

Människor som har rest till Sverige för att turista i Stockholm har fått sig ett mycket ovänligt och fientligt välkomnande redan på Arlanda där tulltjänstemän har som arbetsmetod att fråga turister vilket land de kommer/reser ifrån och därefter har man valt att tvinga turister att klä av sig nakna och visa sina könsorgan och bakdelar.

Sverige ska inte tillåta att enskilda tulltjänstemän från Tullverket med olaglig metoder gör Sverige till en måltavla – turister ska känna sig trygga på Arlanda

Sverige riskerar att bli en måltavla och skada sitt anseende ytterligare när tulltjänstemän på Arlanda klär av turister nakna

Vi lever i en tid där rättsvidriga handlar snabbt får spridning och kan skada ett lands anseenden otroligt mycket att det kan ta flera decennier innan en reparation hinner i kapp. Tills dess kan Sverige vara en måltavla i många år framöver. En enskild tulltjänsteman ska avskedas omedelbart i samband med att det uppdagas att personal hos Tullverket inte kan följa svensk lagstiftning.

Sverige behöver kraftsamla och klämma åt de korrupta tjänstemän som lever i en fantasi om att man inte behöver följa svensk lagstiftning och tro att det är i sin ordning att trakassera våra turister och dessutom sexuellt trakassera dessa innan de ens hunnit sig ut från Arlanda. Det är så rättsvidrigt att det inte finns ord för hur sjuka tulltjänstemän vi har i Sverige.

Tomas Jönsson känd från gränsbevakarna tvingade man att visa sin penis för att han kom från Sydamerika

Har du varit på sol- och badsemester i exempelvis Mexiko så kan du vara beredd på att Tomas Jönsson vill kika på ditt könsorgan på Arlanda flygplats.

En yngre man som varit på sol- och badsemester åker till Sverige med flyg till Arlanda för att mötas av tulltjänstemannen Tomas Jönsson som beordrar honom att både visa penis och rumpa efter att mannen först tillfrågades och svarade på vilket land han kom ifrån.

Kommer du från Sydamerika = visa penisen för Tomas Jönsson på Tullverket

Tomas Jönsson från Tullverket och känd från TV-programmet gränsbevakarna har alltså gjort en rättsvidrig bedömning i att alla människor som reser från Sydamerika ska visa sin penis och rumpa för honom. Hur sjukt är inte det. Det finns liksom inga ord för hur perverst det är. Den här mannen ska inte arbeta kvar på Arlanda eller Tullverket.

Tomas Jönsson som är känd från TV-programmet gränsbevakarna vet uppenbarligen inte att han skadar Sveriges anseende när han så lågintelligent tror att han har rätten att titta på människors penisar utifrån vilket land de kommer ifrån.

Sverige får ett rykte om att vi sexuellt trakasserar turister i form av mentala våldtäkter på Arlanda

Att klä av turister nakna och kika på penis och rumpa utan misstanke om brott anses i många kulturer vara ett sexuellt ofredande och nästintill en våldtäkt

Det är värt att komma ihåg att det först och främst inte är ett normalt beteende att vilja kika på okända och oskyldiga människors könsorgan. Det är också så pass allvarligt att många kulturer även anser att detta är en form av våldtäkt.

Sverige våldtar turister!

Sverige trakasserar turister sexuellt!

Ovan är inga fina rubriker vi vill ha om Sverige. Vi behöver bry oss om vårt anseende i världen och därmed klämma åt de tulltjänstemän som inte respekterar människor och hänga ut dessa.

Tomas Jönsson är en av dessa tulltjänstemän som omedelbart behöver skiljas från sin anställning. Sverige har inte råd att skämma ut sig för omvärlden.