Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Nyhet

Bästa Flyttfirmor – Guide Till Rätt Flyttgubbar i Stockholm

Stockholm har mycket att erbjuda – även flyttfirmor och flytthjälp

Stockholm, med sin historiska charm och dynamiska livsstil, är en stad i ständig rörelse. För dem som planerar att flytta inom, till eller från denna vackra huvudstad, är valet av rätt flyttfirma avgörande. En bra flyttfirma kan göra hela skillnaden i din flyttupplevelse, och därför har vi sammanställt en lista över de 10 bästa flyttfirmorna i Stockholm baserat på kundrecensioner, tjänsternas omfång, tillförlitlighet och prisvärdhet.

Adressändring – glöm inte byta adress i folkbokföringsregistret

När du som privatperson flyttar är det även viktigt att du gör en adressändring på rätt sätt. Glöm inte adressändringen mitt i flytten med flyttgubbarna.

Klicka här för att genomföra en adressändring

1. Mex Flyttfirma AB

Med år av erfarenhet är Mex Flyttfirma AB kända för sin professionalism och sitt engagemang för kundtillfredsställelse. De erbjuder ett brett utbud av tjänster och de är mycket uppskattade för sin noggrannhet och effektivitet.

Betyg Reco: 4.8

Webbplats: Klicka här

2. Grabbarna Flytt Sweden AB

Specialister på lyttningar, Grabbarna Flytt Sweden AB erbjuder skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov. Deras tillmötesgående personal och konkurrenskraftiga priser gör dem till ett populärt val.

Betyg Reco: 4.6

Webbplats: Klicka här

3. Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice

Kända för sin flexibilitet och tillförlitliga service, erbjuder SJordgubbsprinsen Flytt och Städservice allt från packning till städning. De är särskilt uppmärksamma på att hantera dina värdefulla föremål med största omsorg.

Betyg Reco: 4.7

Webbplats: Klicka här

4. Rent A Mover

Med ett starkt fokus på kundservice, erbjuder Rent A Mover en smidig flyttprocess. Deras erfarna team garanterar en säker och effektiv hantering av dina tillhörigheter.

Betyg Reco: 4.8

Webbplats: Klicka här

5. Flyttella flytt & Städfirma i Stockholm

Flyttella flytt & Städfirma i Stockholm stoltserar med en modern flotta och ett team av välutbildade flyttgubbar. De är kända för sin punktlighet och förmåga att hantera stora flyttprojekt med lätthet.

Betyg Reco: 4.6

Webbplats: Klicka här

6. Flyttbolaget i Stockholm

Om du är vill har duktiga flyttgubbar så är Flyttbolaget i Stockholm det perfekta valet. De erbjuder en högkvalitativ service som många tidigare har uppskattat.

Betyg Reco: 4.8

Webbplats: Klicka här

7. Flyttfabriken AB

Flyttfabriken AB erbjuder en kunglig service med sin noggranna planering och genomförande av flyttar. De är kända för sin anpassningsbara service och exceptionella kundomdömen.

Betyg Reco: 4.8

Webbplats: Klicka här

8. Reko Flytt

Reko Flytt gör sitt namn rättvisa genom att erbjuda en problemfri flytt. De är snabba, effektiva och deras team är kända för sin vänlighet och professionalism.

Betyg Reco: 4.9

Webbplats: Klicka här

9. Flyttgubbarna

Prestige flytt-tjänster för en komplett flyttlösning. De är särskilt eftertraktade för deras detaljorienterade service.

Betyg Reco: 4.8

Webbplats: Klicka här

10. Flyttpoolen Stockholm AB

Som namnet antyder, är Flyttpoolen Stockholm AB specialiserade på att leverera en pool av flyttgubbar med noggranna flyttjänster. Deras engagerade team arbetar hårt för att säkerställa att varje flytt går smidigt och utan stress.

Betyg Reco: 4.6

Webbplats: Klicka här

Topp 10 listan presenteras även här nedan

Oavsett om du letar efter omfattande flytthjälp eller bara behöver en hand med de tunga lyften så har Stockholm ett brett utbud av pålitliga flyttfirmor att välja mellan. De 10 företagen listade ovan representerar det bästa av vad staden har att erbjuda och kombinerar kvalitet med effektivitet samt en kundservice på topp för att göra din flytt så smidig som möjlig.

FlyttfirmaWebbplatsBetyg Reco.se
Mex Flyttfirma ABKlicka här4.8
Grabbarna Flytt Sweden ABKlicka här4.6
Jordgubbsprinsen Flytt och StädserviceKlicka här4.7
Rent A MoverKlicka här4.8
Flyttella flytt & Städfirma i StockholmKlicka här4.6
Flyttbolaget i StockholmKlicka här4.8
Flyttfabriken ABKlicka här4.8
Reko FlyttKlicka här4.9
FlyttgubbarnaKlicka här4.8
Flyttpoolen Stockholm ABKlicka här4.6