Företagsdelen

Nu lanserar vi vår företagsdel för att hjälpa företagare expandera
Konsumentenheten har nu lanserat vår företagsdel efter att i många år har blivit kontaktade av företagare runt om i landet som frågar om råd och stöd. Oftast frågar företagare om hur man kan expandera sin verksamhet och hur man gör rätt investeringar och ofta hamnar man då i frågan om man ska ta ett företagslån eller inte?

Företagslån är lösningen
Ett företagslån är och kan ofta vara lösningen för företagare att lösa det ekonomiska biten i företaget. Det kan handla om att man vill ta ett företagslån för att investera i nytt material för att generera fler arbetstillfällen eller liknande.

Uppdaterad information om företagslån
Vi på konsumentenheten har fått tusentals förfrågningar gällande företagslån och har nu valt att publicera uppdaterat information om olika smarta företagslån på vår sajt.

Jämförelse företagslån
Vi på Konsumentenheten kommer att publicera olika kreditgivare på vår sajt för företagare att fritt kontakta. Vi har inga ekonomiska intressen alls och tjänar inga pengar på reklamintäkter från dessa kreditgivare. Helt enkelt för att vi även vill företagarnas bästa och rekommendera bra kreditgivare för rätt företagslån.

Hitta rätt hos Konsumentenhetens företagsdel
I företagsdelen kan du klicka dig vidare under olika sektioner för att exempelvis jämföra företagslån samt få annan nyttig information.

Företagslån topplistan