Företagslån

Företagslån? Konsumentenheten hjälper dig i djungeln om företagslån!
Konsumentenheten har under många år hjälp många företagare (småföretag som storföretag) vidare i sina låneansökningar, oftast har vi enbart rekommenderat företagarna via mejl och har efter mycket om och men nu valt att hjälpa företagare även direkt på vår webbplats där vi publicerar uppdaterad information om kreditgivare i landet som erbjuder företagslån.

Företagslån småföretag
Företagslån för småföretagare är ibland en fråga om företaget ska överleva eller inte och Konsumentenheten har i många fall gett småföretagare rådet att ta ett företagslån efter att vi gjort en genomgång av företagets framtidsplaner samt ekonomi. Lån till företaget är inte nödvändigtvis en börda för företaget. Företagslånet kan i många fall vara ett korttidslån och kan betalas tillbaka väldigt snabbt. Kostnader för de olika företagslånen varierar och Konsumentenheten strävar efter att alltid uppdatera er småföretag med rätt kreditgivare med rätt företagslån.

Företagslån UC (att tänka på)
En viktig del i processen gällande företagslån är att INTE ansöka om företagslån hos olika kreditgivare detta för att samtliga kreditgivare och finansbolag gärna tittar till företagets historik hos UC och ser man att det finns för många UC kontroller på företaget försämrar detta chanserna till ett företagslån.

Hitta rätt kreditgivare direkt och slipp försämra dina chanser
Ett viktigt steg i din låneansökan för ditt företag är att hitta rätt företagslån hos rätt kreditgivare omgående, detta för att som vi ovan nämnt har större hans att få ditt företagslån godkänt.

Företagslån topplistan