Vi hjälper Konsumenter Konsumentenheten forum MySafety BLEV LURAD PÅ INFORMATIONEN!

Visar 6 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #4802 Svara
   Pontus
   Gäst

   Blev uppringd av MySafetys säljare och blev informerad att dem nu infört ett ID-Skydd som tar bort personnummret från offentliga sidor, vilket lät jävligt bra så jag valde och teckna avtalet för 99kronor i månaden, där jag då skulle få mitt personnummer borttaget, en bevakning på mina uppgifter och sen en försäkring på upp tll 200,000kr om jag skulle bli kapad.

   Jag valde att säga Ja, tecknade ett avtal och blev bunden på 1 års tid framöver, ingen ångerrätt fick jag tilldelad, som dem andra bolagen som ringt runt, t-ex ProtectMe, KeyCode och SST har sagt att man har rätt till 14 dagars ångerrätt enligt lag.

   Så mina 14 dagars ångerrätt gick förbi utan min vetskap och när jag sen läst på lite mer om MySafety så har jag sett för det första att dem fick betala 1,000,000 i vite för deras bluffaktiga information jag blev utsatt för.

   Sen kan dem INTE ta bort personnr från internet, dessa ingår i offentlighetsprincipen, och deras bevakningspitch har dem snott av ProtectMe / KeyCode för att skrämma tillbaka tappade kunder.

   Jag har polisanmält MySafety för detta och hoppas företaget försvinner helt.

   Mitt tips är om ni vill ha en bevakningstjänst, välj antingen PROTECTME, KEYCODE eller SVENSK SÄKERHETSTJÄNST, i samma ordning som jag skrev den ju bättre bevakning ni vill ha, men det är dem tre bolagen som är seriösa bolag endast.

   Trevlig Dag på er alla
   Arg Mysafety Kund!

  • #4803 Svara
   Daniella
   Gäst

   Hej Pontus.

   1. skyddet kostar 79kr över telefon

  • #4804 Svara
   Pontus
   Gäst

   Vilket skydd? Finns för de första inget som heter ID-skydd så bara det är felaktig information redan där Daniella, och sen så värför ska jag ens behöva betala Mysafety pengar för en ID försäkring när det redan ingår i min hemförsäkring som t.o.m betalar ut ett större belopp vid eventuell ID-kapning än vad MySafety gör. Så kasta detta bluffföretaget i sjön, och satsa på dem riktiga bolagen som jag nämnde förut.

   1. ProtectMe, en ID-BEVAKNING som täcker alla nyckelområden över hela internet för 99kr / månaden.
   Skickar LARM via SMS vid avikande beteende. Funkar jättebra för mig iallafall, fått larm vid kreditupplysniing gjort av mig utomlands.

   2. Svensk Säkerhetstjänst: Vet inte så mycket om just dessa men det står såhär :
   “SST spärrtjänst förmedlar trygghet, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan med personlig service vart man än befinner sig i världen. Med SST spärrtjänst kan ni registrera ett obegränsat antal kreditkort, kontokort, bensinkort och id-handlingar. I tjänsten ingår även mobilspärr vilket innebär att vi spärrar både abonnemanget samt telefonen så den blir obrukbar för tjuven.”

   3. KeyCode: Inte läst så mycket om dessa, men dem ska också ha en full ID-bevakning fast endast emot svenska upplysningsföretag.

   KASTA MYSAFETY

  • #4805 Svara
   Fredde
   Gäst

   Du har fel när du skriver: “välj antingen PROTECTME, KEYCODE eller SVENSK SÄKERHETSTJÄNST, i samma ordning “.
   Inget av dessa företag, och inte heller Mysafety, kan åstadkomma det de beskriver i sin betaltjänst. /Fredde

  • #4839 Svara
   Ismail Gödelezli
   Gäst

   Obs: Om BEDREGARE och dålig firma mySafety försäkrings AB
   Köp inte något tjänd från mySafety försäkrings AB

   Min fru köpte självriskhemförsäkring 78 kr i 2 ånader sen. Firman ger inte något infårmation tex: månads avgift datum m.m. . Firman skackade direkt faktura med påminnelse innan normal faktura.
   Jag betalade första fakturan men andra fakturan betalade bara 78-kr.

   Om mySafety försäkrings AB skickade igen påminnelse och inte avsluta mina, att klaga alla myndigheter tex konsumentverket.
   Jag avråder alla folket köper inte käns från mySafety försäkrings AB

  • #4840 Svara
   Ismail Gödelezli
   Gäst

   Obs: Om BEDREGARE och dålig firma mySafety försäkrings AB
   Köp inte något tjäns från mySafety försäkrings AB

   Min fru köpte självriskhemförsäkring 78 kr i 2 månader sen. Firman ger inte något information tex: månads avgift datum m.m. . Firman skickade direkt faktura med påminnelse innan normal faktura.
   Jag betalade första fakturan men andra fakturan betalade bara 78-kr.

   Om mySafety försäkrings AB skickade igen påminnelse och inte avsluta mina, att klaga alla myndigheter tex konsumentverket.
   Jag avråder alla folket köper inte käns från mySafety försäkrings AB

  • #4842 Svara
   Joel
   Gäst

   Jag blev pålurad en försäkring hos my safety. Fick ingen faktura och hann glömma bort det. sedan kom en fakktura när ångerrätten gått ut med påmminnnelseavgiift för missad betalning. Inget seriöst företag jobbar så. Nu är det väl bara betala men jag vill varna andra.

Visar 6 svarstrådar
Svar till: BLEV LURAD PÅ INFORMATIONEN!
Information om dig: