Vi hjälper Konsumenter Konsumentenheten forum Förenade Bolag i Sverige Kommanditbolag Förenade bolag tjänar miljarder kr lurar småföretagare

Visar 2 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #4616 Svara
   Jocke
   Gäst

   Förenade bolag i Sverige har tjänat miljarder kronor genom åren och att förenade bolag får fortsätta lura företagare är sjukt. Förenade bolag finns med på alla varningslistor ändå lyckas de tjäna mer pengar och lura fler företag.

   Kan inte typ någon strypa deras pengar. Skatteverket eller liknande. Att sådant bluffbolag får fortsätta sin verksamhet i Sverige är en skam för alla de drabbade. Hoppas Förenade bolag slutar självmant att lura småföretagare.

   Bluffakturor bluffbolag skam Förenade Bolag. Lägg ner verksamheten.

   SÅ HÄR FINT SKRIVER DE PÅ SIN HEMSIDA UNDER FLIKEN OM OSS, LÅT ER DOCK INTE LURAS:

   Om Förenade Bolag
   Förenade Bolag – experter
   Förenade Bolag är särskilt inriktade på att kartlägga, relationskoppla och övervaka verksamheter vars uppgift i huvudsak är att arbeta med eller kring någon form av vilseledande försäljning. Kommuner, ideella organisationer samt mindre och större företag av olika typ drabbas regelbundet av någon av de verksamheter vi varnar för. Förenade Bolags Varningslista är den mest omfattande och snabbast uppdaterade idag, något som även konstateras i Statens Offentliga Utredning ”Fakturabedrägerier”

   Brottsförebyggande Rådet, BRÅ:
   – Förenade Bolags varningslista: Rapport 2016:9, Bedrägeribrottsligheten i Sverige

   Myndighetssamverkan och löpande kartläggningsarbete
   Förenade Bolag arbetar i samverkan med brottsbekämpande myndigheter och berörda organisationer i kampen mot företagsinriktad bedräglig verksamhet.

   – Skatteverket

   Sedan januari 2014 hämtar Skatteverket regelbundet underlag för företag publicerade på Förenade Bolags Varningslista. Underlaget används vid bland annat fördjupade skattekontroller som i sin tur kan upptäcka oegentligheter som exempelvis olika former av skattebrott. Skatteverket hämtar även underlag från Svensk Handels Varningslista.

   – Polisen
   Förenade Bolag har varit delaktiga i utformandet av textmaterial samt åsiktsinhämtning för Polisens informationsbroschyr Bestrid.nu, men har även andra praktiska samarbetsfunktioner.

   Förenade Bolags kartläggningsarbete avslöjar unika detaljer som exempelvis:

   Rådande trender kring modus/metodik
   Schematisk förändring i erbjudna produkter/tjänster
   Särskilt underlag (som inspelade ljudfiler av kompletta säljsamtal)
   Tecken på spridning av vissa huvudmän mellan olika varningslistade verksamheter
   Denna nyckelinformation kan sedan lämnas över till Polisen vid exempelvis pågående förundersökningar eller för att underlätta och stödja ett preventivt informationsarbete. Båda funktionerna har uppfyllts av Förenade Bolag vid flera tillfällen. Förenade Bolag har även haft rollen som expertvittnen i brottsmål relaterade till varningslistade verksamheter.

   – Datainspektionen
   Förenade Bolag informerar Datainspektionen löpande när bedriven inkassoverksamhet misstänks strida mot god inkassosed. Särskild tillsyn mot verksamheter med inkassotillstånd har inletts av Datainspektionen baserat på Förenade Bolags underlag.

   – Samverkansgruppen mot fakturabedrägerier
   Tillsammans med Svensk Handel och IT-spåraren Peter Forsman har Förenade Bolag som uppgift i en mindre arbetsgrupp inom Samverkansgruppen mot fakturabedrägerier att komplettera Polisens officiella anmälningsstatistik. Informationen presenteras av Polisens Nationella Bedrägericentrum inom ramarna för samverkansgruppen.

   Utkanten av grov organiserad brottslighet
   Förenade Bolags närvaro kan göra det svårare för oseriösa verksamheter att få fäste i samhället. Funktionen är viktig eftersom bolagen som upprättas för dessa syften ofta tangerar en yttre del av organiserad brottslighet som är direkt samhällskadlig. Ekonomisk brottslighet som penningtvätt och bedrägerier relaterade till den statliga lönegarantin, terrorfinansiering och skattebrott är ett par av funktionerna bakom de varningslistade bolagen som få känner till och ännu färre talar om. Förenklat kan man säga att de varningslistade bolagen ofta syftar till att finansiera kriminalitet på ett eller annat sätt och varje betald faktura ger, på sikt, ringar på vattnet i andra delar av vad som kallas för grov organiserad brottslighet.

   Nätverksfunktion
   Nätverket som skapas genom Förenade Bolag utgörs av företagare i alla storlekar, kommuner och ideella organisationer. I praktiken blir informationsutbytet oss emellan till ett av Sveriges största enskilda nätverk som tillsammans aktivt säger nej till bluffakturor.

   Förenade Bolag arbetar dels förebyggande med att varna för särskilda verksamheter och dels retroaktivt med att hjälpa dig om du eller din verksamhet drabbas. Vi samverkar med brottsbekämpande myndigheter och delar vår kunskap i frågan fakturabedrägerier till flera organisationer och myndighetsfunktioner.

  • #4789 Svara
   Daniel
   Gäst

   Javisst är det så! Det är FÖRENADEBOLAG som ligger bakom NUMMERUPPLYSNING, BOLAGSUPPLYSNINGEN och nu med FÖRETAGSOPINION detta!! inte så svårt och lista ut om man kollar alla kommentarar här och alla kommentarar på deras hemsida!
   Dem kör med skrämmsel taktik att det blir rättegång i estland! HAHA säger jag bara!!
   Förenade bolag är riktigt bluff!! BETALA INGET TILL DEM FÖR ATT DEN SKA ” HJÄLPA ” dig och bestrida!! DÅ HAR DU GÅTT PÅ BLUFFEN LIKA VÄL!!!!!
   BESTRID BESTRID BESTRID SJÄLVMANT!! TACK SVENSK HANDEL!!!!!!!!!!!!

   FORTSÄTT BESTRID SJÄLVMANT!! FÖRENADEBOLAG ÄR EN DEL AV BLUFFEN!! VAD FÖRSIKTIGA!!!!!! BETALA INGET!!!

   Förenadebolag är ett stort bluffbolag!! Låt inte er luras!!

  • #4800 Svara
   Kalle
   Gäst

   Finns med på alla varningslistor? Vilka då mer än denna?????

Visar 2 svarstrådar
Svar till: Förenade bolag tjänar miljarder kr lurar småföretagare
Information om dig: