Hem och Hyra vill bestämma över hyresvärdar

Konsumentenheten Konsumentenheten forum Hem & Hyra Hem och Hyra vill bestämma över hyresvärdar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2160 Svara
  Pelle
  Gäst

  Jag har sett hur Hem & Hyra arbetar. Man tappar hakan. Att de kan hota och skrämma hyresvärdar på det viset de gör är helt otroligt. I min värld beter mig sig inte på det sätt som Hem och Hyra gör. Att hota, skrämma och diktera regler för hur Sverige bostadsmarknad ska se ut utan att någon gör något har nog sin förklaring i att man inte vågar. Då sitter man nog själv där en dag utan en hyresrätt.

  Bläddrar man igenom artiklar som finns på hem och ohyra så finner man massa artiklar som visar att man försöker bestämma över oss hyresvärdar. Tala om för oss vad som är rätt och fel.

  Hem och Hyra tillsammans med Hyresgästföreningen har i alldeles för många år utan något som helst syfte fått diktera regler över bostadsmarknaden för att fylla sin egen kassa med så mycket pengar som möjligt.

  Skulle kunna skriva en liten bok här men avslutar med att Hem & Hyra samt Hyresgästföreningen är inget annat en dåligt för Sverige och Hyresgäster.

  #2171 Svara
  Sussie
  Gäst

  Bedrövligt att vi i trygga Sverige har maffiametoder hos tidningar och föreningar. Fy skäms på Hem & Hyra. Fy skäms på Hyresgästföreningen.

  #2451 Svara
  Olof Johansson
  Gäst

  Parasiter är vad Hem & Hyra är.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Hem och Hyra vill bestämma över hyresvärdar
Information om dig:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">