MYSAFETY ÄCKLIGT BLUFF BOLAG

Konsumentenheten Konsumentenheten forum MySafety MYSAFETY ÄCKLIGT BLUFF BOLAG

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4369 Svara
  Johan
  Gäst

  Jag vill varna alla människor för bluffbolaget mysafety.

  De lurar, bedrar och hotar dig till tystnad om du klagar offentligt. Tur att Konsumentenheten finns till som sätter åt dessa bedragare.

  KÖP INTE MYSAFETYS TJÄNSTER. BLUFF BOLAG SOM TJÄNAR MILJONTALS KRONOR PÅ BLUFF FAKTUROR.

  MYSAFETY FÖRSÖKER FÖRMÅ MIG ATT TA BORT MIN ANMÄLAN JAG GJORT MOT MYSAFETY FÖR ATT DE HAR LURAT MIG.

  ALDRIG I LIVET ATT JAG TAR BORT MIN ANMÄLAN NÄR DU BARA LURAR MASSA MÄNNISKOR. ÄCKLIGT SMUTSIGT ATT LURA FOLK PÅ DET SÄTTER MYSAFETY GÖR.

  VARNING, BLUFF, VARNING, BLUFF.

  SÄG UPP OCH BETALA ALDRIG MER EN ENDASTE KRONA TILL MYSAFETY.

  #4390 Svara
  Lennart Nilsson
  Gäst

  Tror att du har rätt i att det företaget är en bluff, jag fick precis 3 sms på rad från mysafety om att det har skett en förändring av min kreditinformation. Ja då har jag kanske gått från icke kreditvärdig till kreditvärdig på en natt…… eller hur haha

  #4391 Svara
  Jarka
  Gäst

  Blev oxå lurad. Tyvärr var jag tvungen att betala något jag ej täcknat. Fick inkasso krav. Man blir less 🙁

  #4447 Svara
  Karolina
  Gäst

  Även jag har åkt på detta. Det ringde en kille och sa att han ville se så satt mina uppgifter hos dem stämde (personnr., adress osv.) han bad mig o säga ”ja” om det stämde. Vad jag inte visste är att de spelade in mina ”ja” som att jag tackade ja till deras försäkring. Nu har jag bindningstid på 12 månader som dem vägrar låta mig säga upp!

  #4533 Svara
  Johan
  Gäst

  Jag är kund hos Mysafety med id-skyddet och jag måste få inflika lite då jag själv är väldigt nöjd med skyddet.

  Att Lennart får sms ang. Kreditinformationen är vad skyddet går ut på. Om han vill köpa t.ex ett mobilabonnemang eller liknande så kommer mobiloperatören göra en kreditkoll för att se om han är kreditvärdig oavsett om han faktiskt är det eller inte. Poängen med skyddet är att det en vacker dag kanske är en kriminell som försöker köpa ett mobilabonnemang och då vill ju Lennart veta det och stoppa det innan köpet går igenom .Det är via dessa sms från Mysafety som han får veta att ett företag har gjort en kreditkoll på honom och vet han att han inte köpt nåt själv så är det uppenbarligen en id-kapning på gång.

  Och angående inspelningen för Karolina så gör man dessa inspelningar som kvitto på vad som har sagts och det finns tydliga riktlinjer från FI vad som ska sägas i dom, säger säljaren fel så har man rätt att som konsument själv lyssna på den och även säga upp skyddet OM inspelningen är felaktig. Att du inte får säga upp ditt skydd beror antagligen på att du tydligt sagt i inspelningen att du godkänner avtalets pris, bindningstid mm.

  #4534 Svara
  Perra
  Gäst

  Johan!! har du kopplingar till mysafety?
  Jag har blivit uppringd av mysafety och säljaren sa efter en tids skitprat att dom skulle kolla mina uppgifter för ett ljudkvitto utan att jag tackat ja till något, då jag haft eget företag är jag van vid dylika fulknep så jag lät mig inte luras.
  Det är ett vanligt sätt att lura folk idag, ljudkvitton borde förbjudas.
  Mysafety är ett uppenbart kriminellt företag som utan omsvep borde få näringsförbud och ledningen borde straffas hårt.

  #4801 Svara
  Janne
  Gäst

  Blev uppringd av MySafety och sa att jag låg obevakad när jag har ProtectMe, och sen försökte säljaren skrämma mig igenom att snacka skit om ProtectMe för att dem är den enda som har en hel ID bevakning, vilket nu MySafety lagt till.

  KASTA BLUFFFÖRETAGET I SJÖN, RING IN POLISANMÄL DEM OM DEM INTE SÄGER UPP DET!

  Sen att dem lurar på folk en försäkring som ändå folk har i sin hemförsäkring.

  (Nöjd kund hos annat bolag)

  #4967 Svara
  Alicia Nyberg
  Gäst

  Janne, nu undrar jag hur du tänker. Nyfiken som jag var kollade jag upp ProtectMe, de har id-skydd genom Tryggsam. Där ingår kreditbevakning och 5000 kr i rättsskydd, ingen ekonomisk ersättning vid ekonomisk förlust.
  En enkel jämförelse med MySafety. Där får man kreditbevakning, 2 milj kr i rättsskydd samt upp till 200 000 kr i ekonomisk ersättning.

  Vissa hemförsäkringar har id-skydd, men samma där, inte alls heltäckande.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
Svar till: MYSAFETY ÄCKLIGT BLUFF BOLAG
Information om dig:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">