Vi hjälper Konsumenter Konsumentenheten forum MySafety MYSAFETY ÄCKLIGT BLUFF BOLAG

Visar 10 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #4369 Svara
   Johan
   Gäst

   Jag vill varna alla människor för bluffbolaget mysafety.

   De lurar, bedrar och hotar dig till tystnad om du klagar offentligt. Tur att Konsumentenheten finns till som sätter åt dessa bedragare.

   KÖP INTE MYSAFETYS TJÄNSTER. BLUFF BOLAG SOM TJÄNAR MILJONTALS KRONOR PÅ BLUFF FAKTUROR.

   MYSAFETY FÖRSÖKER FÖRMÅ MIG ATT TA BORT MIN ANMÄLAN JAG GJORT MOT MYSAFETY FÖR ATT DE HAR LURAT MIG.

   ALDRIG I LIVET ATT JAG TAR BORT MIN ANMÄLAN NÄR DU BARA LURAR MASSA MÄNNISKOR. ÄCKLIGT SMUTSIGT ATT LURA FOLK PÅ DET SÄTTER MYSAFETY GÖR.

   VARNING, BLUFF, VARNING, BLUFF.

   SÄG UPP OCH BETALA ALDRIG MER EN ENDASTE KRONA TILL MYSAFETY.

  • #4390 Svara
   Lennart Nilsson
   Gäst

   Tror att du har rätt i att det företaget är en bluff, jag fick precis 3 sms på rad från mysafety om att det har skett en förändring av min kreditinformation. Ja då har jag kanske gått från icke kreditvärdig till kreditvärdig på en natt…… eller hur haha

  • #4391 Svara
   Jarka
   Gäst

   Blev oxå lurad. Tyvärr var jag tvungen att betala något jag ej täcknat. Fick inkasso krav. Man blir less 🙁

  • #4447 Svara
   Karolina
   Gäst

   Även jag har åkt på detta. Det ringde en kille och sa att han ville se så satt mina uppgifter hos dem stämde (personnr., adress osv.) han bad mig o säga “ja” om det stämde. Vad jag inte visste är att de spelade in mina “ja” som att jag tackade ja till deras försäkring. Nu har jag bindningstid på 12 månader som dem vägrar låta mig säga upp!

  • #4533 Svara
   Johan
   Gäst

   Jag är kund hos Mysafety med id-skyddet och jag måste få inflika lite då jag själv är väldigt nöjd med skyddet.

   Att Lennart får sms ang. Kreditinformationen är vad skyddet går ut på. Om han vill köpa t.ex ett mobilabonnemang eller liknande så kommer mobiloperatören göra en kreditkoll för att se om han är kreditvärdig oavsett om han faktiskt är det eller inte. Poängen med skyddet är att det en vacker dag kanske är en kriminell som försöker köpa ett mobilabonnemang och då vill ju Lennart veta det och stoppa det innan köpet går igenom .Det är via dessa sms från Mysafety som han får veta att ett företag har gjort en kreditkoll på honom och vet han att han inte köpt nåt själv så är det uppenbarligen en id-kapning på gång.

   Och angående inspelningen för Karolina så gör man dessa inspelningar som kvitto på vad som har sagts och det finns tydliga riktlinjer från FI vad som ska sägas i dom, säger säljaren fel så har man rätt att som konsument själv lyssna på den och även säga upp skyddet OM inspelningen är felaktig. Att du inte får säga upp ditt skydd beror antagligen på att du tydligt sagt i inspelningen att du godkänner avtalets pris, bindningstid mm.

  • #4534 Svara
   Perra
   Gäst

   Johan!! har du kopplingar till mysafety?
   Jag har blivit uppringd av mysafety och säljaren sa efter en tids skitprat att dom skulle kolla mina uppgifter för ett ljudkvitto utan att jag tackat ja till något, då jag haft eget företag är jag van vid dylika fulknep så jag lät mig inte luras.
   Det är ett vanligt sätt att lura folk idag, ljudkvitton borde förbjudas.
   Mysafety är ett uppenbart kriminellt företag som utan omsvep borde få näringsförbud och ledningen borde straffas hårt.

  • #4801 Svara
   Janne
   Gäst

   Blev uppringd av MySafety och sa att jag låg obevakad när jag har ProtectMe, och sen försökte säljaren skrämma mig igenom att snacka skit om ProtectMe för att dem är den enda som har en hel ID bevakning, vilket nu MySafety lagt till.

   KASTA BLUFFFÖRETAGET I SJÖN, RING IN POLISANMÄL DEM OM DEM INTE SÄGER UPP DET!

   Sen att dem lurar på folk en försäkring som ändå folk har i sin hemförsäkring.

   (Nöjd kund hos annat bolag)

  • #4967 Svara
   Alicia Nyberg
   Gäst

   Janne, nu undrar jag hur du tänker. Nyfiken som jag var kollade jag upp ProtectMe, de har id-skydd genom Tryggsam. Där ingår kreditbevakning och 5000 kr i rättsskydd, ingen ekonomisk ersättning vid ekonomisk förlust.
   En enkel jämförelse med MySafety. Där får man kreditbevakning, 2 milj kr i rättsskydd samt upp till 200 000 kr i ekonomisk ersättning.

   Vissa hemförsäkringar har id-skydd, men samma där, inte alls heltäckande.

  • #5875 Svara
   Ulrika
   Gäst

   Jag blir inte av med mysafety har skrivit till dem att jag vill säga upp försäkringen eftersom jag redan har skyddet i min hemförsäkring. Och när försäkringen gick ut så står det på Mysafety att jag inte behöver betala fakturan då ska försäkringen upphöra. Men nu kommer iallafall räkningar och påminnelser att betala! Jag vet inte vad jag ska göra?

   • #6400 Svara
    Hope
    Gäst

    Om du har inte fått hjälp försöka att ringa den här nummert 0771404505 att du vill avbryta vatal

  • #5896 Svara
   Carola
   Gäst

   Rensar bland min gamla mammas räkningar.
   Tanten har haft dessa försäkringar i massa år. Hon minns inte hur hon fått de, men jag vet hon berättat om samtal “vet du ditt personnummer….”.
   Hon, en fattigpensionär, har betalat 266kr/månad!!!! 3193kr/året för INGENTING!!!! Mamma har inte ens bank-id eller dator! Eller är uppkopplad NÅGONSTANS.
   Hon gjorde för någon vecka sedan en adressändring, MEN har inte fått något brev från dessa som “bevakar hennes personnummer och kontaktar henne vid en adressändring för att kolla att det stämmer” dvs att hennes id inte är kapat. KASST!!!!! Inte ens det enda de KUNNAT göra för henne har de ens gjort!

   Lyckligtvis har en försäkring avtalstid som går ut i morgon, så den har hon fått hjälp med att avsluta så ingen ny avtalstid på 12 månader utgår. Nu gäller det “bara” hjälpa henne med de två andra som hon överhuvudtaget ALDRIG haft behov av ens.

   Man blir fan förbannad!!!!!

  • #6399 Svara
   Nina
   Gäst

   MySafety ör ett mycket bra bolag
   Aldrig blivit bemött dåligt

   De finns ett avtal som msn är skyldig att läsa innan man skriver under
   Vissa saker gäller inte

   Man får bli arg men inte säga att de är bluff då de står saker i deras avtal som inte gäller som man vill ska hälla då de händer

Visar 10 svarstrådar
Svar till: MYSAFETY ÄCKLIGT BLUFF BOLAG
Information om dig: