Kostnadsfri konsumenthjälp sedan år 2016

Se upp för Hyresgästföreningen. Maktgalen föreningen utan dess like.

Historian om Hyresgästföreningen du aldrig någonsin tänkt på!

Här nedan presenterar vi historian om Hyresgästföreningen alla i Sverige bör känna till. Många länder i världen har en mycket väl fungerade bostadsmarknad, även i länder vi ofta kallar för tredje världen har en mycket bättre bostadsmarknad än vad Sverige har. Men i vårt Sverige är det tyvärr det motsatta och alla problem pekar mot Hyresgästföreningen, en förening som gör allt i sin makt för att behålla makten och lurar hyresgäster att tro att de arbetar för hyresgästen.

Länder i tredje världen har ingen Hyresgästförening och mår mycket bra av att vara fria från en super reglerad marknad. Det finns ett överflöd av lägenheter i andra länder. Det är bara att ta första bästa flyg till ett land utanför Sverige för att genast märka av detta. Eller varför inte surfa in på valfri utländsk hemsida med lägenheter till uthyrning.

Vad får en bostadsmarknad att må bra?

Det viktigaste av allt är nog att de flesta av oss håller med om att ju mindre regleringar det finns ju bättre mår en marknad av det. Visserligen kommer det att finnas de människor som tycker att en marknad ska regleras så pass mycket att det gynnar? Ja, juste det. Vem är det, det gynnar när en bostadsmarknad är så pass reglerad som den är i Sverige?: Jo, Hyresgästföreningen.

Hyresgästföreningen har i det närmaste maktspel som pågått i flera hundra år gjort allt i sin makt för att du som hyresgäst ska tro att deras föreningen är något som behövs i Sverige. Tyvärr måste vi meddela att Hyresgästföreningen inte behövs. De finns till enbart för att du ska luras på pengar i ett låtsas syfte att Hyresgästföreningen är ett behov vi hyresgäster behöver.

Utan Hyresgästföreningen skulle bostadsmarknaden i Sverige må mycket bättre.

Hyresgästföreningen lever på att det ska vara en bostadsbrist i Sverige samtidigt som det ska vara ett samhällsproblem med att få tillgång till bostäder. 

Vi alla vet att när det finns ett problem i samhället så är det alltid någon som vill sko sig på detta och Hyresgästföreningen är inte ett undantag. Med miljarder i omsättningar varje år är det ett bevis på att du har blivit lurad av Hyresgästföreningen. 

Hyresgästföreningen bygger inga bostäder för sina miljarder utan deras pengar går direkt till löner och ett lyxliv.

Du har blivit blåst av Hyresgästföreningen och det är dags att du inser det och slutar att supporta en maktgalen förening som aldrig någonsin kommer att hjälpa dig med någonting mer än att ta emot dina pengar. Du behöver fixa den egen lägenhet utan inblandning från någon annan part.