Konsumenthjälp sedan år 2016

Adressändring och Flyttanmälan

Hem / Adressändring – Flyttanmälan

Ska du anmäla nu adress? Då ska du göra en så kallad adressändring som också kallas för flyttanmälan

Dags att adressändra?

Här nedan går vi igenom hur du gör din adressändring online och samtidigt beställer relevanta tjänster för år 2024 och år 2025.

Folkbokföringsgruppen

Hos Folkbokföringsgruppen kan du enkelt göra en adressändring för att säkerställa att all din post kommer fram till rätt adress. Tjänsten är smidig och användarvänlig, vilket gör det lätt att uppdatera din adressinformation när du flyttar. Genom att anmäla din nya adress ser du till att myndigheter, företag och andra viktiga aktörer får korrekt information om var du bor, vilket minimerar risken för att viktiga brev eller paket hamnar fel.

En adressändring hos Folkbokföringsgruppen innebär också att du automatiskt uppdateras i deras register, vilket kan vara nödvändigt för att säkerställa att du får rätt folkbokföringsadress och därmed rätt till kommunala tjänster och stöd. Det är en snabb och enkel process som sparar tid och hjälper dig att undvika eventuella problem med missad post och felaktig registrering. Genom att använda Folkbokföringsgruppens tjänst för adressändring kan du vara trygg i att din flytt hanteras professionellt och effektivt.

Konsumentenheten

För Konsumenter online. Konsumentenheten står på konsumenternas sida.

När oseriösa företag inte vill göra rätt för sig så finns vi på Konsumentenheten här och hjälper våra konsumenter……..