Konsumenthjälp sedan år 2016

Ferratum Bank: Varning för skadlig bank!!!

Ferratum Bank återfinns på varningslistan

Varning för Ferratum Bank

Konsumentenheten vill rikta en skarp varning till alla Svenskar som har tänk ingå olika relationer med bluff-banken Ferratum. Ferratum Bank skall undvikas.

Det finns så pass många olika alternativ till banker att ingå affärsrelationer med att Ferratum Bank är både onödigt och oerhört riskabelt.

Ferratum Bank lockar med schyssta villkor

Ferratum Bank lockar svenska kunder på olika sätt i sin marknadsföring om snabba utbetalningar, snabba tjänster, massa valuta-konton i de största valutorna som finns i Europa. Allt låter väldigt bra. Nästan för bra för att vara sant.

För bra för att vara sant: Då är det just det!

Många kunder känner sig lurade då Ferratum Bank lockar med snabb inloggning och snabba svar från kundtjänst om man har några frågor och funderingar. Kunder har klagat på att Ferratum Bank spärrar bankkort och kreditkort samt låser bankkonton för utbetalning utan att meddela kunderna detta.

Kunder till Ferratum Bank har fått sina konton låsta. 

Konsumentenheten har tagit del av konversation mellan en familjefar och Ferratum Bank och det måste poängteras att nivån på konversationen inte håller den nivån man förväntar sig ska ske mellan kund och en bank. Familjefadern har fått samtliga av sina konton låsta utan förvarning och utan några direkta besked på varför Ferratum Bank har valt att agera på det sätt som Ferratum Bank har gjort. Familjefadern har inte kunnat uträtta sina dagliga köp för sin familj p.g.a Ferratum Bank valt att lura sin kund på detta sätt.

Ferratum Bank ett maltesiskt bolag

Ferratum Bank är ett bolag registretat på Malta och skall undvikas!

Ferratum Mobile Bank APP

Ferratum Bank lockar många privatpersoner runt om i världen med att man skall öppna ett europeiskt konto hos banken via sin app. Appen går att ladda ner via Google Play och App store. För du över dina besparingar till dessa konton riskerar du att inte få tillgång till dina pengar.

Ferratum Bank sysslar även med lån

Samtidigt som Ferratum Bank gör livet surt för andra människor så passar man på att utbetala lån till höga räntor. Lån som sätter människor i så pass stora skulder att de har svårt att ta sig ur dessa.

Ferratum Bank svara inte på frågor

Konsumentenheten har försökt nå den kundtjänst som finns hos Ferratum Bank utan att lyckas få ett svar.

När oseriösa företag inte vill göra rätt för sig så finns vi på Konsumentenheten här och hjälper våra konsumenter……..