Konsumenthjälp sedan år 2016

Förenade Bolag: Bluff Lurendrejeri

Förenade Bolag i Sverige Kommanditbolag är bolaget som tjänar stora pengar på ordet bluff!

Förenade bolag bedriver sin verksamhet via sin webbsida www.forenadebolag.se

Man har som affärsmetod att kalla allt och alla för BLUFF för att på så sätt skapa intriger mellan företagare och privatpersoner eller företagare och företagare och där i mellan fungera som någon slags mellanhand som DU behöver betala till.

Betala inte till Förenade Bolag för ett problem som de själva har skapat.

Varför varnar Förenade Bolag för andra bolag och kallar dessa för bluff?

Huvudsakliga skälet är att få dessa artiklar indexerade och listade på Google så att när du exempelvis googlar på Svennes Aktiebolag så kommer en artikel upp med rubriken: FALSKA FAKTUROR, BETALA INTE, BESTRID FAKTURAN NU, KONTAKTA OSS VI HJÄLPER DIG och avslutas med att man skall kontakta Förenade Bolag för att bestrida denna faktura mot en självklar avgift.

Förenade Bolag arbetar extremt aktivt med att varna och kalla andra bolag för bluff för att på så sätt tjäna pengar genom att man sedan mot en avgift begär hjälp från Förenade Bolag. En avgift du enligt Förenade Bolag skall betala för att bli av med det påhittade bluffbolaget.

Konsumentenheten vill varna för Förenade Bolag

Konsumentenheten vill göra samtliga konsumenter och företagare uppmärksammade på Förenade Bolags upplägg. Det är ren smutskastning man bedriver för att kunna tjäna så mycket pengar som möjligt på desperata människor.

Förenade Bolag i Sverige Kommanditbolag – Varningslistan

Konsumentenheten har valt att placera Förenade Bolag på varningslistan för det stora problem man vållar även seriösa verksamheter. Många företagare känner sig falskeligen utmålade som bluff och har förlorat massa pengar genom Förenade Bolags upplägg och vi på Konsumentenheten vill alltså varna för Förenade Bolag.

När oseriösa företag inte vill göra rätt för sig så finns vi på Konsumentenheten här och hjälper våra konsumenter……..