Konsumenthjälp sedan år 2016

Varningsinfo.se: Skrämmer & hotar för att tjäna pengar

Varningsinfo i Sverige AB bolaget att se upp för! Skrämmer och hotar både privatpersoner & företag

Varningsinfo i Sverige AB som bedriver sin verksamhet via sidan varningsinfo.se

Upplägget Varningsinfo i Sverige AB har är rätt simpelt men ändå väldigt inkomstbringande. Man påstår att ett visst bolag är en ren bluff och bör varnas för och att man under inga omständigheter bör betala för beställda tjänster till det bolag som Varningsinfo i Sverige AB varnar för.

Varför varnar Varningsinfo i Sverige AB för andra bolag och kallar dessa för bluff?

Huvudsakliga skälet är att få dessa artiklar indexerade och listade på Google så att när du exempelvis googlar på Svensson AB så kommer en artikel upp med rubriken: BLUFF BOLAG, BETALA INTE, BESTRID FAKTURAN och avslutas med att man skall kontakta Varningsinfo i Sverige AB för att bestrida denna faktura mot en avgift.

Varningsinfo i Sverige AB arbetar aktivt med att varna och utan grunder kalla andra bolag för bluff för att på så sätt tjäna pengar genom att man begär hjälp från Varningsinfo i Sverige AB.

Konsumentenheten vill varna för Varningsinfo i Sverige AB

Konsumentenheten vill göra samtliga konsumenter och företagare uppmärksammade på Varningsinfos upplägg. Det är ren smutskastning man bedriver för att kunna försörja sig själva.

Varningsinfo i Sverige AB smutskastar andra bolag när nära anhöriga bedriver samma typ av verksamhet

Konsumentenheten kan avslöja att nära anhörig till Varningsinfo i Sverige ABs VD under bolagsnamnet Myndighetskontakt AB och under sidan myndighetspoolen.se sålt adressändring. Adressändring som man själva varnat för under flera år.

Det är mycket anmärkningsvärt att Varningsinfo varnar för bolag som sysslar med Adressändringar när man sedan har nära anhöriga som bedriver exakt samma typ av verksamhet.

Varningsinfo i Sverige AB – Varningslistan

Konsumentenheten har valt att placera Varningsinfo i Sverige AB på varningslistan

När oseriösa företag inte vill göra rätt för sig så finns vi på Konsumentenheten här och hjälper våra konsumenter……..